A TV2 Tények riportja 2018 márciusából Czeglédy Csaba és a Jobbik állítólagos pénzügyi kapcsolatairól

Hazugság miatt fizetnie kell a TV2-nek

A bíróság szerint valótlanságot állítottak a 2018-as választási kampányban a Jobbikról.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Újabb pert vesztett a TV2, melynek Tények című hírműsora több más kormányközeli sajtótermékhez hasonlóan azt állította a 2018-as választási kampányban, hogy a Jobbikot is pénzelte a jelenleg a DK színeiben politizáló Czeglédy Csaba.

A Fővárosi Ítélőtábla azonban a Jobbik által indított per végén, jogerős ítéletében kimondta, hogy a TV2 Tények teljes mértékben valótlanságot terjesztett.

A TV2-t elmarasztaló ítéletről a Jobbik sajtóosztálya adott tájékoztatást. A közleményben, ahol a TV2-t propagandacsatornaként emlegetik, a párt közölte, hogy az ítélet alapján a perköltségen kívül félmillió forint sérelemdíj megfizetésére is kötelezték a TV2-t.

A TV2 ezek szerint álhírt tartalmazó 2018. március 31-i riportja egyébként még most is elérhető a csatorna weboldalán.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti