Magyar Katolikus Rádió, logó

A Magyar Katolikus Rádió nyilvános műsorfelvételre hívja hallgatóit

Az eseményre látogatók élőben találkozhatnak a rádió munkatársaival és műsorának vendégeivel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nyilvános műsorfelvétellel összekötött közönségtalálkozót tart a Magyar Katolikus Rádió március elején. A jubileumi évüket követően a rádió a jövőben is szeretne közvetlen kapcsolatot ápolni hallgatóival. Az év első közönségtalálkozóján a résztvevők élőben követhetik a Délutáni találkozás című műsor nyilvános felvételét – tájékoztatta a rádió a Media1-et.

A Délutáni találkozás társadalmi problémákkal, az egyház, a gazdaság, a kultúra, a közélet aktualitásait és a közvéleményt foglalkoztató kérdésekkel foglalkozik  A nyilvános műsorfelvétel alkalmával a műsor témája az egyházi élet és a szigorú szabályok mellett eltöltött mindennapok, melyről Marton Zsolt váci megyéspüspök és Varga Lajos váci segédpüspök beszél.

„Hallgatóink visszajelzése az egyik legfontosabb tényező munkánkban. Valódi közösségi rádióként hallgatóink igényeinek kiszolgálása a cél, természetesen megtartva azokat a kulturális és egyházi kereteket, melyek rádiónk alapelvei között szerepelnek” – mondta el Radetzky András, a rádió vezérigazgató-helyettese a közönségtalálkozóval kapcsolatban.

A programra a Katolikus Rádió 2020. március 3-án, 17:30 perctől várja hallgatóit a budapesti Benczúr Ház dísztermében, a Benczúr utca 27. címen. A rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Műsorvezetők:

  • Madocsai Bea
  • Szikora József

A Katolikus Rádiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2004-ben azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget megerősítse és terjessze. A rádió jelenleg 20 analóg FM frekvencián hallható, vételkörzetében mintegy 3,5 millió ember él, napi hallgatottsága meghaladja a 170 ezer főt.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.