Dr. László Imre

Ismét pert vesztett az Origo

A KESMA portálja a másodfokú bírósági ítélet szerint is alaptalanul vádolta meg szexuális zaklatással László Imre orvost, a DK polgármesterjelöltjét a 2019-es önkormányzati választások során.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Jogerősen is pert nyert László Imre, a Demokratikus Koalíció Budapest XI. kerületében tavaly ősszel megválasztott polgármestere az Origo.hu-val szemben. A Fővárosi Ítélőtábla a napokban másodfokon is jóváhagyta az első fokon született bírói ítéletet. Az ítéletről az ellenzéki párt számolt be honlapján.

Az Origo a 2019 októberi önkormányzati választások előtt azt állította több cikkében is, hogy László Imre (aki a cikksorozat megjelenésekor polgármesterjelölt volt) orvosként többször is szexuálisan zaklatta az egyik beosztottját munkahelyén egy magánklinikán, valamint azt is állította az oldal, hogy dulakodásra is sor került, illetve visszaélt hatalmával.

A DK-s politikus végig tagadta a fideszes médiaholding portálján megjelent vádakat, politikai lejáratásnak nevezte azt, és most a bírósági ítélet is neki adott igazat.

Az Origónak a bírósági ítélet alapján önálló cikként közzé kell tennie, hogy valótlanságokat közölt László Imréről.

Az ügyben egyébként rendőrségi eljárás is indult az Origo és a TV2 egyes munkatársai ellen rágalmazás miatt.

További médiahírek találhatók a Media1 hírportálon, ahol ma számoltunk be arról is, hogy a DK egy másik politikusa, Gréczy Zsolt is pert nyert az egyik kormányközeli médium ellen.

Borító: Dr. László Imre. Fotó: Facebook

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti