Alfahír

Új főszerkesztő az Alfahír élén

Változás volt a főszerkesztő-helyettesi poszton is a hírportálnál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Február 21-től, azaz mától Eszes Ádám lett az Alfahír hírportál új főszerkesztője – ezt az oldalon jelentették be ma, nem sokkal ezelőtt.

Eszes Ádám 2019 óta dolgozik az Alfahírnél. Több mint egy évtizedes újságírói tapasztalattal rendelkezik. Az új főszerkesztő 2010-től az Est Média munkatársa, 2012-től a HírTV hírszerkesztője, majd a csatorna híradójának felelős szerkesztője volt egészen 2018 augusztusáig.

A főszerkesztő-helyettesi feladatokat a továbbiakban Sarkadi-Illyés Csaba látja el, aki 2015 novembere óta a portál munkatársa.

Eszes Ádám, az Alfahír főszerkesztője
Eszes Ádám, az Alfahír főszerkesztője. Fotó: alfahir.hu

A kiadó közölte, hogy az N1TV vezetésében nem történt változás, a főszerkesztő továbbra is Lánczi Richárd, a főszerkesztő-helyettes pedig Hegedüs Szabolcs marad.

További személyi hírek olvashatók a Media1 karrier rovatában!

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Megkérdeztük az Index főszerkesztőjét, mit szól, hogy Vaszily Miklós, a kormánypárti TV2 elnöke átvette az Index reklámbevételeit szállító Indamedia felét

A jelenleg a TV2, korábban a Mészáros Lőrinc-féle Echo TV elnökeként, azt megelőzően az MTVA vezérigazgatójaként dolgozó új Indamedia-társtulajdonos, Vaszily Miklós vezette korábban az Origo Mediát, amikor onnan távozni kényszerült Sáling Gergő főszerkesztő kormánypárti nyomásgyakorlásra. Vaszily most a KDNP-s kötődésű Oltyán József üzletrészéhez jutott hozzá. A Media1 megkérdezte az Index főszerkesztőjét, mit szól a fejleményhez, és persze összeszedtük, amit eddig tudunk a friss fejleményekről.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!