Just4Music logó

Új online rádió indul Just4Music néven Miskolcon

A rádió szórakoztató hangvételű, főleg elektronikus zenéket játszik majd.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Just4Music néven új helyi online rádió indul Miskolcon február 22-én, szombaton délelőtt – tudatta a Just4Music csapata a Media1 hírportállal.

A rádió indulásának ötlete azért fogalmazódott meg a Just4Music csapatában, mert szerintük Miskolc és környékén jelenleg nincs olyan médium, amely a helyi fiatalok kulturális igényeihez igazodna.

A just4music.hu címen startoló rádió zenei repertoárja a más rádiók által kevésbé játszott club, house, trance és dance stílusú számokból tevődik össze, amivel a főleg fiataloknak kedveznek. Az új rádió nyilatkozata szerint szoros együttműködést alakít ki a helyi szórakozóhelyek lemezlovasaival, producereivel. A rádió jelezte: nyitott a feltörekvő tehetségek felé is.

Az adás szombaton délelőtt 10 órakor indul.

Nemrég új mérföldkőhöz érkezett az internetes rádiózás Magyarországon, erről is olvashatnak a Media1 januárban megjelent hírében. További médiás hírek találhatók a Media1 hírportálon, érdemes követni bennünket a Facebookon is.

Borító: Just4Music

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.