A Rádió 88 stúdiója Szegeden

Távozott a szegedi Rádió 88 ügyvezetője, bejelentették az utódját

Tóth-Harasztos Géza utódja a rádió eddigi programigazgatója lett. Az új kihívásokat kereső Tóth-Harasztos Géza távozása azért is érdekes fejlemény, mivel ő a rádió tulajdonosaként is ismert.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Nacsa Norbert, a Rádió 88 eddigi programigazgatója lett a Rádió 88 ügyvezető igazgatója, erről maga Nacsa Norbert értesítette a Media1-et kedd este.

Az eddigi programigazgató a 12 éve ügyvezetőként dolgozó, a tájékoztatás szerint most új kihívások után néző Tóth-Harasztos Gézát váltja Szeged leghallgatottabb kereskedelmi rádiójának élén.

Tóth-Harasztos Géza egyébként a Rádió 88 tulajdonosaként is ismert.

Nacsa Norbert, a szegedi Rádió 88 programigazgatója
Nacsa Norbert, a szegedi Rádió 88 új ügyvezető igazgatója. fotó: radio88.hu

Ezek Nacsa Norbert tervei a Rádió 88 élén

Az új vezető jelezte: a jövőben tovább bővítené a médiavállalkozás üzleti portfólióját, amellyel a Rádió 88 partnereinek sikerességét eddigieknél is szélesebb körű szolgáltatásokkal segítenék.

Nacsa Norbert a Rádió 88 1990-es születése után nem sokkal csatlakozott az akkor még a Mars téren működő rádióhoz és testközelből ismerte meg a rádiót alapító Tóth András „Óriás” munkásságát. Ezt követően a Tisza Rádióban hallhatták őt a szegediek.

A Rádió 88-hoz 1996-ban került vissza, ahol zenei szerkesztő és műsorvezető lett. Majd 2005-ben a Sláger Rádiónál zenei szerkesztőként tett kitérő után 2006-ban tért vissza Szegedre. A Rádió 88-ban akkor már zenei igazgatóként és műsorvezetőként dolgozott, 2009-ben pedig már a rádióállomás programigazgatójaként mutatkozott be. Ez utóbbi pozícióban több mint 10 évig dolgozott.

„Szeretnénk, ha a kommunikáció, és a marketing területén minden eddiginél több segítséget tudnánk adni hirdetőinknek, legyen szó rendezvényszervezésről, sajtómunkáról, vagy éppen közösségi médiában való megjelenésről” – mondta el Nacsa Norbert, az újonnan kinevezett ügyvezető.

Az ügyvezető hozzátette:

„Ez nem azt jelenti, hogy teljesen új fába vágnánk a fejszénket: elég csak arra gondolni, hogy milyen sok embert mozgatnak meg rendezvényeink, de amellett sem mehetünk el, hogy olyan közösségi oldalt építettünk fel, amit napjainkban az 5 legnagyobb szegedi Facebook-oldal között tartanak számon. Tehát nem teszünk majd mást, mint hogy a nálunk hosszú idő alatt összegyűjtött tudást üzleti partnereink szolgálatába állítjuk” – zárta mondandóját Nacsa Norbert kiemelve, hogy ez egy hosszabb folyamat része lesz.

Más személyi változások is vannak a Rádió 88-nál

További változás, hogy az eddig értékesítőként tevékenykedő Rasztik Milán kibővült feladatkörrel, értékesítési vezetőként, míg Bálint K. Gergő műsorvezető – amellett, hogy hangját a jövőben sem kell hiányolnia a hallgatóknak a 88 adásából – stúdióvezetőként dolgozik tovább, így tehát új vezető kerül az értékesítési terület és a programing élére.

A rádiónál közölték: a tulajdonosi körében és szakmai stábjában más változás nem történt, így a hallgatók továbbra is eddigi kedvenceikkel tölthetik napjaikat a Rádió88-cal FM-en, online vagy mobilon.

Tavaly majdnem elvette a Médiatanács a Rádió 88 frekvenciáját, majd rejtélyes körülmények között menekült meg a rádió a grémium szorításából.

Az alábbi videóban az látszik, amint a Rádió 88 bejelenti, hogy a Médiatanács mégsem veszi el a szegedi kereskedelmi rádiós frekvenciáját.

A Rádió 88-ról szóló korábbi írásainkat IDE kattintva érhetik el. További hírek találhatók a Media1.hu hírportálon!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti