A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Megújult a NEKA honlapja

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kommunikációs megújulásának részeként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új honlappal mutatkozott be a Nemzeti Kézilabda Akadémia – tudatta a Media1.hu-val Boda Ildikó.

A NEKA új felülete az információs funkción túl azt hivatott kifejezni, hogy a NEKA már több mint egy utánpótlást nevelő bázis. Sokszínűségét, komplexitását, jövőbe mutató tevékenységét tartalmi és dizájnelemek is hangsúlyozzák, és mostantól angolul is elérhető a tartalom – mondta el Boda Ildikó, aki egyébként korábban az Otthon magazin főszerkesztője volt, de tavaly átigazolt a lap kiadójától a Nemzeti Kézilabda Akadémiához kommunikációs igazgatónak.

A megújított honlap fő eleme a labdát, a balatonboglári kilátót és a folyton változó világot egyszerre jelképező, forgatható gömb, amely hat fókuszpontot villant fel. A szöveges és képi tartalmak ezek köré szerveződnek  – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A megújításban a Nemzeti Kézilabda Akadémia partnere a tavaly Millenniumi Díjban részesített Co&Co Designcommunication ügynökség, valamint a programozást végző Levels Média volt.

Borító: A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mediaworks

A fideszes sajtóholding újabb lapját kényszeríti leállásra a koronavírus, eközben a MÚOSZ után a miniszterelnök kedvenc újságírója is felemeli szavát a kata mentesség kiterjesztéséért

A Mediaworks/KESMA úgy döntött, a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása és a Képes Sport, továbbá a FourFourTwo után leállítja a BRAVO című ifjúsági lapjának megjelenését is. Eközben a MÚOSZ elnöke után immáron Szöllősi György, a miniszterelnök kedvenc lapja, a Nemzeti Sport lapigazgatója és egyben a sportújságíró-szövetség köztudottan erős politikai beágyazottsággal rendelkező elnöke is azért próbál lobbizni a kormánynál, hogy az terjessze ki a szabadúszó újságírókra, fotóriporterekre is a kata mentességet, mert már a túlélésért folyik versenyfutás az iparágban.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!