A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Megújult a NEKA honlapja

A Nemzeti Kézilabda Akadémia kommunikációs megújulásának részeként.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Új honlappal mutatkozott be a Nemzeti Kézilabda Akadémia – tudatta a Media1.hu-val Boda Ildikó.

A NEKA új felülete az információs funkción túl azt hivatott kifejezni, hogy a NEKA már több mint egy utánpótlást nevelő bázis. Sokszínűségét, komplexitását, jövőbe mutató tevékenységét tartalmi és dizájnelemek is hangsúlyozzák, és mostantól angolul is elérhető a tartalom – mondta el Boda Ildikó, aki egyébként korábban az Otthon magazin főszerkesztője volt, de tavaly átigazolt a lap kiadójától a Nemzeti Kézilabda Akadémiához kommunikációs igazgatónak.

A megújított honlap fő eleme a labdát, a balatonboglári kilátót és a folyton változó világot egyszerre jelképező, forgatható gömb, amely hat fókuszpontot villant fel. A szöveges és képi tartalmak ezek köré szerveződnek  – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

A megújításban a Nemzeti Kézilabda Akadémia partnere a tavaly Millenniumi Díjban részesített Co&Co Designcommunication ügynökség, valamint a programozást végző Levels Média volt.

Borító: A NEKA / Nemzeti Kézilabda Akadémia megújult honlapja

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.