Jáksó László

Jáksó László lesz a Sláger Reggel műsorvezetője, Abaházi Csaba és Pordán Petra is a Sláger FM-nél marad

Már jövő héten is Jáksó László vezeti majd a megújuló műsorszerkezetű Sláger FM teljesen átalakuló reggeli műsorát. A Media1 azt is megtudta, Abaházi Csaba és Pordán Petra mit fognak csinálni a rádiónál.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mint arról a Media1 még decemberben beszámolt, a Sláger Reggel eddigi teljes műsorvezetői stábja, Abaházi Csaba, Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert helyett egy másik stáb készíti majd idén január 6-tól a Sláger FM reggeli műsorát. Mostanáig azonban csak különféle találgatások voltak azzal kapcsolatban, ki vagy kik vezetik majd a műsort. Rádiós berkekben voltak, akik azt feltételezték, esetleg Bochkor Gáborról lehet szó, ez azonban meglepő lett volna azok után, hogy Radu Morar, a Sláger FM tulajdonosa még tavaly februárban, a Music FM bezárását követően úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy

„a Sláger FM számára egyértelműen visszalépés lenne átigazolni Bochkorékat, hiszen már a korábbi frekvencián is hallgatottabb volt a Sláger Reggel, mint a Bochkor Gábor vezette Music FM-en az Önindító.”

Mostanra azonban a Media1 több megbízható forrása is megerősítette, hogy január 6-tól Jáksó László, a Heti Hetes és a Danubius Rádió egykori műsorvezetője, a Sláger FM kreatív igazgatója és a rádió Ripost című műsorának műsorvezetője ébreszti majd a 95.8 Sláger FM hallgatóit. Jáksó egyébként 2017-től egy ideig már volt a Sláger Reggelben is műsorvezető, de akkor többedmagával.

A Sláger Reggel mellett a Sláger FM is megújul

Megtudtuk azt is, hogy többről is van szó, mint egy új műsorvezetőről a Sláger Reggelnél: a Sláger FM teljesen megújítja műsorszerkezetét.

Bár a rádió műsorszerkezetének megújításáról egyelőre kevés információ szivárgott ki, úgy tudjuk, az már eldőlt, hogy Abaházi Csaba a délutáni műsorsávban lesz műsorvezető, ahol hasznos információkkal és zenékkel jelentkezik majd, és volt műsorvezetőtársa, Pordán Petra is a rádiónál marad.

Pordán Petra hétvégente élő műsort készít majd a Sláger FM-en.

Sláger FM
A Sláger Reggel eddigi stábja

Úgy tudjuk, a Sláger FM egy kötöttségektől mentes, laza műsort tervez Jáksó Lászlóval hétköznap reggelenként, ami sok szempontból más lesz, mint amit eddig megszokhattunk.

A Sláger FM-től egyelőre azt a választ kaptuk a témával kapcsolatos megkeresésünkre, hogy január 3-án, azaz holnap (pénteken) közölnek részleteket a Sláger Reggellel kapcsolatban. Értesülésünket Jáksóról és a rádió megújításáról a Sláger FM-nél sem cáfolták.

Frissítés 2020.01.03. 09:25 Itt a megerősítés

Megerősítette ma reggel a Sláger FM a Jáksó Lászlóval és a rádió megújításával kapcsolatos korábbi értesülésünket. Jáksó László és Ürge Dezső, a Sláger FM vezérigazgatója elmondta azt is, milyen lesz a megújult reggeli műsor és az új rádió.

Borító: Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.