A Mammut2 felújított mozija

Kinyitott a mozi a Mammut 2-ben

Néhány perce egy vetítéssel nyílt meg a felújított mozi, melynek arculatváltási munkálatait látványos videón örökítették meg.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Csütörtök este 18 órás első előadással újranyitott a Cinema City mozija a Mammut 2 bevásárlóközpontban.

A moziterem felújítás miatt volt zárva több mint negyedéven át. A felújítás során a Cinema City Mammut 2 mind az öt terme teljes felújításon esett át, az egyik terem Dolby Atmos hangrendszert is kapott.

A beruházás 2 millió euróból valósult meg: az átépítés mind a technika, mind a székek, mind a vásznak cseréjét jelentette. Összesen 880 nézőnek biztosít szórakozást a megújított moziterem – közölte a mozilánc csütörtökön.

A Cinema City Mammut 2020 tavaszán nyílik meg hagyományos termekkel és VIP résszel: itt kap majd helyet Közép-Kelet Európa legnagyobb VIP terme is. A Cinema City Arénában lévő VIP szolgáltatásához hasonlóan jövőre a budai nézők már nemcsak a filmet, hanem a korlátlan étel- és italfogyasztást is igénybe tudják majd venni.

A felújításról látványos videó is készült, íme.

 

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mediaworks

A fideszes sajtóholding újabb lapját kényszeríti leállásra a koronavírus, eközben a MÚOSZ után a miniszterelnök kedvenc újságírója is felemeli szavát a kata mentesség kiterjesztéséért

A Mediaworks/KESMA úgy döntött, a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása és a Képes Sport, továbbá a FourFourTwo után leállítja a BRAVO című ifjúsági lapjának megjelenését is. Eközben a MÚOSZ elnöke után immáron Szöllősi György, a miniszterelnök kedvenc lapja, a Nemzeti Sport lapigazgatója és egyben a sportújságíró-szövetség köztudottan erős politikai beágyazottsággal rendelkező elnöke is azért próbál lobbizni a kormánynál, hogy az terjessze ki a szabadúszó újságírókra, fotóriporterekre is a kata mentességet, mert már a túlélésért folyik versenyfutás az iparágban.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!