Vodafone Digitális Díj

Idén is Digitális Díjat hirdet a Vodafone Magyarország alapítványa

A pályázaton 15 millió forintot lehet szerezni.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is meghirdeti a Vodafone Digitális Díjat, melynek célja, hogy ösztönözze és elismerje azokat az innovátorokat, akik digitális megoldásukkal valamilyen társadalmi kihívásra kínálnak megoldást. A díj célja, hogy digitális megoldásokat találjon napjaink kihívásaira.

„Telekommunikációs vállalatként és a világ egyik vezető mobilszolgáltatójaként fontos szerepünk van abban, hogy a technológiát a társadalom, az emberek hasznára fordítsuk” – mondta Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone Digitális Díjra a nonprofit szervezetek és magánszemélyek mellett vállalkozások és startupok jelentkezését is várják.

„A vállalkozások, startupok jelentkezését azért is szeretnénk ösztönözni, mert azt látjuk, hogy náluk sok esetben összpontosul mindaz az erőforrás és tudás, amivel jelentős előrelépés érhető el a társadalom digitalizációja, a digitális esélyegyenlőség megteremtése és a környezetvédelem terén, és amivel egy jobb és fenntarthatóbb jövőt építhetünk”

– mondta el Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumi tagja.

Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese
Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese

A Vodafone Digitális Díj kategóriái

Az alábbi három kategória nyertesei között összesen 15 millió forintot fognak kiosztani:

  • A Digitális Társadalom kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát.
  • A Digitális Esélyegyenlőség kategóriában olyan digitális megoldásokkal lehet nevezni, melyek támogatják a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportok felzárkózását és pozitív irányban befolyásolják életüket.
  • A Bolygónk és fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széles körű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

A Vodafone alapítványa 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat, a kezdeményezésre akkor összesen 144 pályázat érkezett be.

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.