tesco

Árat emel a Tesco webshop

November 11-től változnak meg a webshopos rendelés díjai. Akik kisebb összegben szoktak vásárolni, rosszabbul járnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megváltozik az online rendelés költsége a Tesco webshopjában november 11-től – erről az áruház e-mailben tájékoztatta a vásárlókat.

A változásokat követően a Tesco webáruházból történő 10 ezer forint alatti rendeléskor ezután a szállítási díjon felül úgynevezett kosárdíjat is fizetni kell, melynek mértéke további 750 forint terhet jelent az online vásárlók számára.

Ami viszont kedvező lehet, hogy a sokat költők ezután is tudnak ingyenes szállítást kérni bármely idősávra, csakhogy ehhez már 35 ezer forintnyi terméket kell a kosárba tenniük. (Ehhez eddig elegendő volt 29 ezer forintért vásárolni.)

Az ingyenes szállítás lehetőségével a karácsonyi, december 19. és 25. közötti időszakban senki sem tud élni.

Vagyis az új konstrukcióban, ha valaki ritkán rendel, és hajlandó bevárni, hogy összejöjjön 35 ezer forintnyi kosárérték, ingyen tud rendelni, aki viszont kisebb összegben szokott a webshopból vásárolni, ezentúl magasabb költséget fizet majd azért, hogy a Tesco autója útnak induljon a kiszemelt termékekkel.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.