tesco

Árat emel a Tesco webshop

November 11-től változnak meg a webshopos rendelés díjai. Akik kisebb összegben szoktak vásárolni, rosszabbul járnak.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megváltozik az online rendelés költsége a Tesco webshopjában november 11-től – erről az áruház e-mailben tájékoztatta a vásárlókat.

A változásokat követően a Tesco webáruházból történő 10 ezer forint alatti rendeléskor ezután a szállítási díjon felül úgynevezett kosárdíjat is fizetni kell, melynek mértéke további 750 forint terhet jelent az online vásárlók számára.

Ami viszont kedvező lehet, hogy a sokat költők ezután is tudnak ingyenes szállítást kérni bármely idősávra, csakhogy ehhez már 35 ezer forintnyi terméket kell a kosárba tenniük. (Ehhez eddig elegendő volt 29 ezer forintért vásárolni.)

Az ingyenes szállítás lehetőségével a karácsonyi, december 19. és 25. közötti időszakban senki sem tud élni.

Vagyis az új konstrukcióban, ha valaki ritkán rendel, és hajlandó bevárni, hogy összejöjjön 35 ezer forintnyi kosárérték, ingyen tud rendelni, aki viszont kisebb összegben szokott a webshopból vásárolni, ezentúl magasabb költséget fizet majd azért, hogy a Tesco autója útnak induljon a kiszemelt termékekkel.

Borító: Unsplash

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Mediaworks

A fideszes sajtóholding újabb lapját kényszeríti leállásra a koronavírus, eközben a MÚOSZ után a miniszterelnök kedvenc újságírója is felemeli szavát a kata mentesség kiterjesztéséért

A Mediaworks/KESMA úgy döntött, a Nemzeti Sport vasárnapi kiadása és a Képes Sport, továbbá a FourFourTwo után leállítja a BRAVO című ifjúsági lapjának megjelenését is. Eközben a MÚOSZ elnöke után immáron Szöllősi György, a miniszterelnök kedvenc lapja, a Nemzeti Sport lapigazgatója és egyben a sportújságíró-szövetség köztudottan erős politikai beágyazottsággal rendelkező elnöke is azért próbál lobbizni a kormánynál, hogy az terjessze ki a szabadúszó újságírókra, fotóriporterekre is a kata mentességet, mert már a túlélésért folyik versenyfutás az iparágban.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!