Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt

Változott a Vodafone Magyarország neve

Ez a Vodafone-UPC fúzió újabb lépése.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Törölték a „Mobil” szót a Vodafone Magyarország hosszú cégnevéből, mely októbertől hivatalosan is Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság lett.  A szolgáltató rövid cégneve, a Vodafone Magyarország Zrt. nem változik. A társaság cégjegyzékszáma, adószáma, bankszámla száma, székhelye és számlaküldési címe, valamint egyéb céges adatai szintén változatlanok maradnak – közölte a vállalat kedden.

A Vodafone Magyarország augusztus elsején lett az UPC Magyarország tulajdonosa.

A megállapodás eredményeként a Vodafone országos szinten már nem csak mobil, de vezetékes széles sávú és televíziós szolgáltatásokat is nyújt, ezért is döntöttek a névváltás mellett.

Nagyvállalati ügyfeleinek a Vodafone Magyarország egyébként már 2016 óta nyújt különféle üzleti konvergens szolgáltatásokat, az integrációnak köszönhetően pedig ezen a területen is számos innováció és fejlesztés várható.

Bár a Vodafone és a UPC egyelőre különálló vállalatként működnek tovább, az ügyfeleket változatlanul az eddig megszokott ügyfélszolgálati csatornákon szolgálják ki.

Szeptember elsejétől viszont már minden olyan ügyfél kedvezményben részesül, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel.

A UPC Magyarország márka várhatóan jövő áprilistól szűnik meg, ezt követően a Vodafone saját márkája alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait.

Tegnap írtuk meg azt is, hogy Magyarországon is bevezetik a Vodafone TV szolgáltatást.

Borító: Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője egy egymás mellett lévő Vodafone és UPC  üzlet előtt

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.