A Dentsu Aegis Network Hungary és a Mindea képviseletében: Rényi Balázs, Mészáros Beatrix, Novák Péter

A Dentsu megszerezte a Mindeát

Átvette a Dentsu Aegis Network Hungary a Mindea ügyfélkörét és teljes csapatát.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Mészáros Beatrix 7 éve indította el a Mindeát, vezetésével az a magyar piac egyik véleményformáló közösségimédia ügynökségévé, most pedig a Dentsu Aegis Network részévé vált – olvasható a Dentsu közleményében, ami alapján a Mindea a Dentsuhoz tartozó iProspect Hungary Rényi Balázs által vezetett Social&Content divíziójának részeként folytatják tevékenységüket.

„Rendkívül izgalmas, új időszak kezdődik az iProspect-hez történő csatlakozásunkkal, ügyfeleinknek még több és komplexebb szolgáltatások nyújtására leszünk képesek a Dentsu-s háttérrel” – tette hozzá Mészáros Beatrix.

„A Mindea nagyon sikeresen építkezett a megalakulása óta, ügyfeleinek üzleti fejlődését erős szakmai hátterű csapata támogatta a social media, influencer marketing és PPC szaktudásával. Örülök, hogy ezzel a megállapodással mostantól együtt folytathatjuk a munkát és felkészült szakemberekkel, izgalmas ügyfélkörrel gazdagodik csapatunk” – mondta el Rényi Balázs.

A megállapodást Gerő Viktor tranzakciós tanácsadó segítette a Mindea részéről.

Borító: A Dentsu Aegis Network Hungary és a Mindea képviseletében: Rényi Balázs, Mészáros Beatrix és Novák Péter. Fotó: Dentsu

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.