Az ARC 2019. évi plakátkiállításának egy részlete Budapesten, a METU mögött

Ismét megrongálták az ARC plakátjait

Úgy tűnik, hiába szigorították meg a közérzeti plakátkiállítás védelmét a héten történt gyújtogatás után. Ezúttal nem is egy plakátot érint a rongálás.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Vasárnap hajnalban, feltehetőleg 01:00 és 02:00 óra között megismétlődött, ami a héten csütörtökön egyszer már megtörtént: ismét megrongálták a budapesti Örs vezér tere közelében, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti füves területen található 19. ARC közérzeti plakátkiállítás alkotásait.

A szervezők tájékoztatása szerint ezúttal három plakát is rongálás áldozatává vált: a kettőből az egyik az a Kompromisszum plakát, amit a héten egyszer már helyre kellett állítani, mert egy rongáló felgyújtotta azt.

A mostani esetet is fotókkal dokumentálták a Facebookon.

 

Az immáron 19. alkalommal megrendezett közérzeti plakátkiállítás – melynek témája ezúttal a Klímariadó – vasárnap estig látható Zuglóban, a pontos helyszínről és a díjazott alkotásokról korábbi cikkünkben tájékozódhatnak olvasóink.

Az ARC 2019 kiállítás egyik médiatámogatója a Media1.

Borító: a plakátkiállítás a megnyitásakor. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Való Világ 4. c. reality logója

A Médiatanács negyedszerre próbálja megbüntetni az RTL Klubot a Való Világ 4 miatt

A Médiatanács most épp 12 millió forintra büntetné az RTL Klub médiaszolgáltatóját a VV 2011-ben sugárzott szériája miatt, holott eredetileg még 144 millió forint volt a kiszabott bírság összege. Az ügy már többször megjárta a bíróságokat, mert a grémium mindig jogsértő határozatokat adott ki. A Médiatanács e heti ülésén egyébként újra zöld lámpát kapcsolt a fideszes vezetésű Székesfehérvár helyi rádiójának.

Az ATV Spirit a Sprit FM műsorai számára kialakított új díszlete

Az ATV Spirit tévécsatornán láthatóvá válik a Spirit FM néhány műsora

A Spirit FM érintett műsorai a tévés változatnak köszönhetően az eddiginél nagyobb eléréshez jutnak, hiszen az ATV Spirit minden jelentős műsorterjesztő cégnél elérhető. Az ATV Csoport dedikált tévéstúdiót is épített a Spirit FM műsorainak, melyek már a jövő héttől láthatók lesznek az ATV Spiriten.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!