Az ARC 2019. évi plakátkiállításának egy részlete Budapesten, a METU mögött

Ismét megrongálták az ARC plakátjait

Úgy tűnik, hiába szigorították meg a közérzeti plakátkiállítás védelmét a héten történt gyújtogatás után. Ezúttal nem is egy plakátot érint a rongálás.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Vasárnap hajnalban, feltehetőleg 01:00 és 02:00 óra között megismétlődött, ami a héten csütörtökön egyszer már megtörtént: ismét megrongálták a budapesti Örs vezér tere közelében, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti füves területen található 19. ARC közérzeti plakátkiállítás alkotásait.

A szervezők tájékoztatása szerint ezúttal három plakát is rongálás áldozatává vált: a kettőből az egyik az a Kompromisszum plakát, amit a héten egyszer már helyre kellett állítani, mert egy rongáló felgyújtotta azt.

A mostani esetet is fotókkal dokumentálták a Facebookon.

 

Az immáron 19. alkalommal megrendezett közérzeti plakátkiállítás – melynek témája ezúttal a Klímariadó – vasárnap estig látható Zuglóban, a pontos helyszínről és a díjazott alkotásokról korábbi cikkünkben tájékozódhatnak olvasóink.

Az ARC 2019 kiállítás egyik médiatámogatója a Media1.

Borító: a plakátkiállítás a megnyitásakor. Fotó: Ladányi András / Media1

Szóljon hozzá!

Áder János köztársasági elnök

Áder János aláírta a katások 40 százalékos büntetőadójáról szóló törvényt

A köztársasági elnök aláírta azt a jogszabályt, ami alapján 40 százalékos különadóval kell számolniuk jövő januártól azoknak, akiknek egy évben ugyanazon üzleti partnercégtől 3 millió forintot meghaladó összegű bevételük származik. Emellett szigorodik a kapcsolt vállalkozások szabályozása és megszűnik annak lehetősége is, hogy valaki több vállalkozásban is katázás szerint adózzon.