upc, upc magyarország

Eldobják a UPC Magyarország nevét

Már 2020-ban sor kerül a változásra.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Jövő áprilistól nem használja tovább a UPC márkanevet vezetékes szolgáltatásainál a UPC-t nemrégiben felvásárló Vodafone Magyarország.

Erről a HWSW informatikai szakújság a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatójától, Amanda Nelsontól értesült.

Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt
Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezetője a UPC előtt. Fotó: Vodafone pr

Mint arról korábban a Media1 beszámolt, idén júliusban az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Magyarország felvásárolja a UPC Magyarország Kft.-t. Az ügylet azóta meg is valósult. Megírtuk azt is, hogy megszűnik a UPC Mobil, de az új, az egyesülés előnyeit kihasználó kedvezményes csomagok valószínűleg bőven kárpótolják majd a felhasználókat.

A mostani értesülés szerint magát a UPC Magyarország márkát is dobják, méghozzá kevesebb mint egy évvel a felvásárlás után.

A UPC Magyarország új tulajdonosa, a Vodafone egyébként ott van az Internet Hungary-n Siófokon, ahová egy 5G technológiát bemutató, élő ötödik generációs szolgáltatást nyújtó kamion is érkezett, de szó esett a Vodafone és a UPC egyesüléséről is.

Egyébként a műholdas UPC is új tulajdonoshoz került nemrégiben, ennek a cégnek a vevője a francia Vivendi csoport vállalata.

Borító: A UPC Magyarország üzlete

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Álarcos énekes című showja

Hiába győzött az RTL Klub Álarcos énekese, a TV2 lett a vasárnap este nyertese

Az RTL Klub álarcos showja nézettebb volt ugyan, mint a TV2-n újként bemutatkozó, hasonló jellegű Nicsak, ki vagyok? A rejtélyek színpada, de az RTL Klub mégsem tudta megnyerni az egész estés nézettségi versenyt, mert bejött a TV2 stratégiája, hogy az ő showja jóval hosszabb. Az RTL a heti főműsoridős csatornaátlagot tekintve is alulmaradt.

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelője 2020. február 16-án a Várkert Bazárban

A Magyar Hang idén sem lehetett ott Orbán Viktor évértékelőjén, a 24.hu küzdelem árán – továbbra sincs transzparencia a Miniszterelnökségen

A miniszterelnök stábja az Orbáninfóhoz hasonlóan a vasárnapi miniszterelnöki évértékelőről is távol tartotta volna a 24.hu stábját, de aztán jött két, a portál szempontjából kedvező fordulat. A Magyar Hang nem volt ennyire szerencsés. Az ügy ismét rávilágít arra, hogy a Miniszterelnökség továbbra sem híve a transzparenciának és a kormány akár vezető médiumokat is kész akadályozni a munkában.