Sándor Imre PR-díj

Bejelentették az idei Sándor Imre PR-Díj zsűrijét

A hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat 6 fős, a kommunikációs- és pr-szakma szakembereiből álló grémium bírálja el. Pályázni október 11-ig lehet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Korábban már beszámoltunk róla, hogy idén is meghirdették a Sándor Imre PR-díj pályázatot – a pályázati feltételekről ide kattintva érhető el részletesebb írásunk.

Most hétfőn jelentették be a hat főből álló zsűri névsorát. Ez alapján

  • a zsűri elnöke R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) elnökségi tagja lesz.

A zsűri tagjai:

  • Bede Márta (Well PR Ügynökség, ügyvezető igazgató)
  • Bodó Teodóra (Provident Pénzügyi Zrt., Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője)
  • Maczelka Márk (SPAR Magyarország, kommunikációs vezető)
  • Ruska Viktória (kommunikációs szakember, a Magyar Suzuki Zrt. volt kommunikációs igazgatója)
  • Szalay Dániel (Media1, főszerkesztő).

A pályázaton minden olyan, Magyarországon bejegyzett pr-ügynökség és vállalat pályázhat, mely 2018. szeptember 1. és 2019. szeptember 30. között a pályázati kiírásnak megfelelő munkát végzett. Az MPRSZ nem fogad el politikai és/vagy pártokhoz kötődő kampányokat, valamint vallási tárgyú, illetve egyház(ak)hoz kötött pályamunkákat sem – kivéve a kifejezetten társadalmi jellegű, jótékonysági, katasztrófakár-enyhítési, és kisebbségi felzárkóztató pr-kommunikációs kampányokat.

A pályázható kategóriák: hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány. Az idei Sándor Imre pályázatra 2019. október 11-ig lehet nevezni. A díjakat az MPRSZ decemberben, ünnepélyes keretek között osztja ki.

A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal idén már nyolcadik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. További részletek korábbi hírünkben olvashatók.

Szóljon hozzá!

Az Index és az Indamedia irodájának helyet adó Budasquare irodaház homlokzata

Bodolai László szerint Erdélyi Superman Zsolt magánakciója volt a videó, amivel leváltatná az Index főszerkesztőjét a NER-közeli Indamediának tanácsot adó egykori SZDSZ-es kampányguru

Erdélyi Superman Zsolt nyilvános videója szerint Dull Szabolcs helyett olyan főszerkesztőre lenne szükség az Index élén, aki „nem sz*rja össze magát egy kakukkos órától, és egy külsős tanácsadótól”. Bírálja az Indexet azért is, amiért hozzájárulást kér olvasóitól az Index a működésére. A Media1 felhívta Dull Szabolcsot, valamint Bodolai Lászlót, az Index.hu Zrt. elnökét, mit szólnak a legújabb fejleményekhez.