start_it_k&h_2019

Új lehetőség startupoknak

Jellemzően korai fázisban levő, minimum két fős csapatok jelentkezését várják a Start it @K&H inkubációs programba.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Magyarország, azon belül is Budapest egyre meghatározóbb szereplő a startup ökoszisztémában.

A legutóbbi EY Start-up-Barometer szerint a magyar piacon 2018-ban kétszer annyi startup jutott tőkebefektetéshez, mint egy évvel korábban. Az európai piacon ezzel a tőkebefektetések száma arányaiban Magyarországon nőtt a leginkább tavaly.

A Start it @K&H inkubátorprogram jelenleg 25 csapatot mentorál, amelyek többek között a HR, az FMCG, a fintech és az e-sport területét képviselik. Ennek megfelelően a legkülönbözőbb ágazatokat is tudja segíteni, hiszen mentorcsapata és kapcsolati hálója is igen széles skálán mozog.

Szeptember 24-én egy információs est keretében személyesen is meg lehet ismerni a már bent levő csapatokat és az őket támogató mentorokat. Az eseményen hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők, hogy mire érdemes figyelni a pályázati anyag összeállításakor.

Jelentkezés és bővebb információ a Start it @K&H inkubációs program oldalán érhető el. Határidő: 2019. október 3.

A dinamikusan fejlődő startup szcéna mellett a hazai kkv-szektor támogatásáról is hírt adott a Media1 néhány nappal ezelőtt. Az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures több mint 300 portfólió startuppal és 20 milliárd forintnyi befektetéssel a háta mögött 31 milliárd forinttal a hazai kis- és középvállalati szektort kívánja erősíteni.

Borító: startitkh.hu

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!