artportal

Bővült az Adaptive Media portfóliója

A legnagyobb hazai művészeti magazin hirdetési felületeit is az Adaptive Media értékesíti ezentúl.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az Artportal.hu-val bővült az Adaptive Media portfóliója – jelentette be a reklámértékesítő ház kedden.

A tájékoztatás szerint a partneri együttműködés júliustól érvényes. A cég az Artportal.hu-val a sales house életmód témájú elérését szeretné tovább bővíteni.

Az Artportal.hu független kortárs művészeti magazinként elsősorban a hazai és nemzetközi képzőművészeti élet történéseivel foglalkozik.

artportal

Az oldal főleg a művészet és kultúra iránt érdeklődőket célozza, de a szakmai körökön kívül is érthető nyelven íródó friss, aktuális és érdekes tartalmával a klasszikus hírmédia fogyasztóihoz is közel viszi a kortárs művészet témáit – legyen szó a múzeumi világról, a műgyűjtésről, a művészet és a piac összefüggéseiről vagy akár hazai és nemzetközi művészeti jellegű rendezvényekről, ajánlókról.

Az együttműködés értelmében a sales house az Artportal.hu display hirdetési megoldásainak értékesítését végzi.

Az Adaptive Media által értékesített portfólió idén már több jelentős oldallal bővült. Januárban csatlakozott hozzájuk az Otthontérkép csoport, majd márciusban jelentették be, hogy a 444 portál testvéroldala, a Qubit is csatlakozik hozzájuk.  Ugyancsak márciusban kötött partneri megállapodást portálunk, a Media1 az Adaptive-val, de ekkor csatlakozott a céghez a Pöttyöslabda.hu is. Ezután májusban a DailyMotion nemzetközi videómegosztóval kötöttek megállapodást, amit azután idén júniusban a CVOnline-nal kötött megállapodás követett.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Az RTL Klub Való Világ 4. c. reality logója

A Médiatanács negyedszerre próbálja megbüntetni az RTL Klubot a Való Világ 4 miatt

A Médiatanács most épp 12 millió forintra büntetné az RTL Klub médiaszolgáltatóját a VV 2011-ben sugárzott szériája miatt, holott eredetileg még 144 millió forint volt a kiszabott bírság összege. Az ügy már többször megjárta a bíróságokat, mert a grémium mindig jogsértő határozatokat adott ki. A Médiatanács e heti ülésén egyébként újra zöld lámpát kapcsolt a fideszes vezetésű Székesfehérvár helyi rádiójának.

Az ATV Spirit a Sprit FM műsorai számára kialakított új díszlete

Az ATV Spirit tévécsatornán láthatóvá válik a Spirit FM néhány műsora

A Spirit FM érintett műsorai a tévés változatnak köszönhetően az eddiginél nagyobb eléréshez jutnak, hiszen az ATV Spirit minden jelentős műsorterjesztő cégnél elérhető. Az ATV Csoport dedikált tévéstúdiót is épített a Spirit FM műsorainak, melyek már a jövő héttől láthatók lesznek az ATV Spiriten.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!