Azurák Csaba, a TV2 távozó munkatársa

Kiderült, hol folytatja karrierjét Azurák Csaba, a TV2 volt műsorvezetője

Azurák Csaba a tévézés után most kommunikációs és marketingigazgatóként próbálja ki magát.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Azurák Csaba, a TV2 Tények és az 1/1 Azurák Csabával egykori műsorvezetője lett júliustól a Budapest Honvéd kommunikációs és marketingigazgatója.

Az egykori tévés közel két évtizednyi televíziózás után próbálja ki magát az új szerepkörben.

„Közös ismerősök révén találkoztam a Honvéd új tulajdonosaival, akikkel kötetlenül tudtunk beszélgetni a csapat és a klub kommunikációjáról. Kiderült, hogy nagyon sok mindenben passzolnak az elképzeléseink, ugyanúgy gondolkozunk különböző dolgokról, irányvonalakról. Mindannyian úgy tartjuk, hogy a klub kommunikációjának a szurkolókat kell szolgálnia. Ebből a beszélgetésből jutottunk el odáig, hogy felkértek a Honvéd kommunikációs és marketingigazgatói posztjára”

– nyilatkozta Azurák Csaba a sportklub honlapjának.

Az új kommunikációs és marketingigazgató azt is mondta, hogy a Honvéd Médiaközpontnak növelnie kell a tartalomgyártást.

„A kollégáimmal együtt arra törekszünk, hogy mindennap többször oszthassunk meg olyan információkat, videókat, grafikákat, amelyekből a szurkolóink tájékozódni tudnak. De emellett nagyon fontos, hogy a játékosainknak és a klubnak is építsük a brandjét, s erősítsük azt, ami egyébként tény: a Honvéd ma az egyik legszerethetőbb magyar fociklub. Nemcsak a legendás múltja és a sikeres jelene, hanem a jövőbeni tervei alapján is.”

Azurák Csaba idén áprilisban jelentette be, hogy távozik a TV2-től. Azurák a TV2 egyik legrégebbi képernyőse volt. 18 évet töltött a TV2 Média Csoportnál, innen közös megegyezéssel távozott. vállalati közlemény szerint közös megegyezéssel.

Azurák Csaba 2001-ben a Napló munkatársa volt, majd később a Tények című műsornak is műsorvezetője volt. Az elmúlt években legutóbb 1/1 Azurák Csabával címmel vezetett közéleti jellegű magazinműsort a TV2-nél. Azurák TV2-s karrierje során több más műsorban, például a Mokka című reggeli műsorban és a Mutatóban is dolgozott.

További karrierhíreket találnak a Media1 Karrier rovatában. Ma számoltunk be róla, hogy két fontos rovat vezetője is távozik a hvg.hu-tól.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti