Klausmann Viktor, a TV2 Szerencsekerék című műsorának vezetőjeként.

A Fidesz a Szerencsekerék egykori műsorvezetőjét indítja Gyöngyösön

Ősszel kiderül, hogy Klausmann Viktor mellé szegődik-e a szerencse és annyi szavazó, hogy politikai fordulat legyen Gyöngyösön, ahol jelenleg baloldali polgármester van.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Klausmann Viktor, a TV2 Szerencsekerék című régi vetélkedőjének egykori műsorvezetője elindul a polgármesteri címért Gyöngyösön, ahol ő lesz a Fidesz polgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választáson.

A Fidesz gyöngyösi szervezete a múlt héten hozta meg döntését, hogy Klausmann Viktort ajánlja a választópolgárok figyelmébe, derül ki Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselőjének bejelentéséből – számolt be a Kékes Online.

Horváth azt mondta, Klausmann Viktornak széles ismertsége és sok szövetségese van, aki nem megosztja a gyöngyösieket, hanem egy közös cél érdekében képes egyesíteni őket.

Klausmann Viktor úgy nyilatkozott, hogy szerinte Gyöngyös jó hely, de a városnak új lendületre van szüksége.

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője hozzátette: a megtisztelő megkereséseken túl, a kormánypárt ajánlása a kellő erőt is megadja számára, ezért vállalta a polgármester-jelöltséget. Klausmann egyúttal köszönetet mondott mindenkinek, aki tett és tesz azért, hogy Gyöngyös ma itt tart.

Gyöngyös vezetője jelenleg a baloldali Hiesz György, vagyis politikai fordulatra lenne szükség ahhoz, hogy Klausmann Viktor vehesse át a város vezetését.

Klausmann Viktor döntésével tovább nő az egykori médiásokból a politika világába átülők száma. Korábban Puzsér Róbert, majd a múlt héten Kálmán Olga, ma pedig a Klubrádió műsorvezetője, Pikó András döntött úgy, hogy beszáll a politikába és megméretteti magát. (Puzsér Róbert és Kálmán Olga főpolgármesterként, Pikó András józsefvárosi polgármesterként tevékenykedne a továbbiakban.) A kormánypárt részéről sem példa nélküli, hogy a médiából kerül hozzájuk valaki: ez történt például korábban Pálffy Istvánnal, a TV2 Tények egykori hírolvasójával is, aki a KDNP színeiben lett országgyűlési képviselő 2010 és 2014 között.

Klausmann Viktor 1988–1989 között a Dunántúli Naplónál dolgozott, majd 1989–1990 között A Helyzet Lapkiadó Kft. újságírója volt, később szabadúszó lett. A Szerencsekerék társműsorvezetői pozíciója mellett olyan műsoroknál is dolgozott képernyősként mint az Ablak, A reggel, a Napraforgó, a Tízórai, a Jogoskodó, az Izomláz, a Jó reggelt, de egy időben ő vezette a lottóhúzásokat kísérő Lottóshowt is.

Legutóbbi tévés megbízatása a kormánypárti Echo TV-hez kötődik. Itt 2017-től a Tudakozó című műsornál volt.

Szóljon hozzá!