A Media1 közleménye

A Media1 tartalmai iránti nagy érdeklődés miatt máris kinőttük az eddigi szolgáltatónk és szerverünk kereteit. Jelenleg épp szerver- és szolgáltatóváltást végzünk, ez pedig átmenetileg technikai problémákat okozhat az oldalunk elérhetősége szempontjából.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Tisztelt Olvasóink!

A Media1 tartalmai iránti nagy érdeklődés miatt kinőttük az eddigi szolgáltatónk és szerverünk kereteit, ezért még az éjszaka szolgáltató- és szerverváltást indítottunk el, ami az úgynevezett névkiszolgáló, a name server cseréjével is jár. Az elérhetőség módosulásának valamennyi internetszolgáltatónál történő átvezetése azonban némi időt igényel, így nem mindenki számára érhető el oldalunk, illetve átmeneti kiesések lehetségesek.

A jó hír az, hogy a mostani kellemetlenségek után egy jóval megbízhatóbb és jóval gyorsabb működést biztosító szerveren fogunk tovább működni, kihasználva a felhő alapú technológia előnyeit is. A váltásból fakadó kellemetlenségek miatt addig is elnézést kérünk.

Köszönjük a türelmet. Hamarosan folytatjuk!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Drága örökösök 2. évad

Az RTL Klub új nagyszabású napi sorozatot indít: az utolsó évadához érő Drága örökösök önállósodó showrunnerének saját gyártócége készíti

Miután a Drága örökösök utolsó évadának forgatásaival végeznek várhatóan a nyáron, Hámori Barbara, a népszerű RTL-es tévészéria, a Drága örökösök showrunnere az eddigi gyártócég helyett saját műsorgyártócégénél folytatja, és egy új, szintén az RTL Magyarország megrendelésére készülő, nagyszabású napi sorozatot gyárt majd, melynek előkészületei már zajlanak is.