media1_adaptive_media

A Media1 hírportál sales house partnert választott

Szerződést kötött az Adaptive Mediával a Media1.hu tulajdonosa.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Kevesebb mint két hónappal azután, hogy idén január 8-án a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Media1 hírportál, március 1-jén partneri szerződést írt alá az Adaptive Media reklámértékesítő ház és a Media1 tulajdonosa, a vipcast Media.

A partneri szerződés alapján március 1-jétől az Adaptive Media segíti az új híroldal főleg FMCG, illetve autóipari, pénzügyi hirdetőknek szánt reklámfelületeinek értékesítését. A Media1 tulajdonosa változatlan formában a vipcast Media marad, mely jellemzően médiaszakmai hirdetők felé közvetlenül is végezni kíván hirdetésértékesítést.

„Miközben a Media1 részben olvasói hozzájárulásokból is szeretné fedezni működésének költségeit, eddig is megjelentettünk minimális mennyiségben automatizált hirdetéseket, hiszen a kezdetektől fogva egyértelmű, hogy csak több bevételi láb együttes megléte esetén biztosítható az oldal működtetése, illetve a majdani fejlődés. Szerencsére mostantól egy hirdetésértékesítésben járatos, régóta a szakmában dolgozó csapat segítségét is igénybe vehetjük, ami jótékony hatással lehet a hirdetések minőségére és a bevételek stabilizálására. A partneri megállapodás szándékaink szerint lehetővé teszi, hogy a tényleges tartalom-előállítás teendőire fókuszálhassunk”

– mondta el Szalay Dániel, a Media1.hu alapító-főszerkesztője, a vipcast Media ügyvezetője.

Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője. Fotó: Varga Zoltán, Budapest Headshot (Marketing Summit Hungary)
Szalay Dániel, a Media1 alapító-főszerkesztője. Fotó: Varga Zoltán, Budapest Headshot

„Az Adaptive Media eddigi több mint 11 éves működése során kiemelt figyelemmel kísérte és támogatta a magyar digitális piac fejlődését. Célunk továbbra is egy minőségi, exkluzív tartalmakat kínáló portfólió fenntartása, így több szakmai kiadvánnyal dolgozunk együtt, akik a saját területükön valami egyedit tudnak nyújtani az olvasóknak. Ilyen a Media1.hu oldal is, ahol a piacunkat meghatározó legfrissebb hírekkel, interjúkkal, helyszíni tudósításokkal és más exkluzív tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők. Bízunk benne, hogy ezzel az indulással egybekötött partneri megállapodással a média világa iránt érdeklődő, értékes célcsoport igényeit teljeskörűen ki tudjuk szolgálni”

– nyilatkozta Csizmadia Ildikó, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője a szerződéskötést követően.

Csizmadia Ildikó, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője
Csizmadia Ildikó, az Adaptive Media partnerkapcsolati vezetője

„Örömmel mondhatom, hogy a jelenleg meglehetősen összetett médiapiaci környezet ellenére a Media1 indulása a vártnál is jobban sikerült. A híroldal látogatottsága ígéretesen alakul, de legalább ilyen fontos, hogy más szerkesztőségek is előszeretettel hivatkozzák információinkat. Köszönettel tartozom az olvasóinknak is, hogy segítik az oldal működését, és remélem, hogy az olvasói- és a majdani reklámbevételek együttesen stabil működést tesznek majd lehetővé hosszútávon”

– tette hozzá Szalay Dániel.

A Media1.hu oldalt működtető vipcast Media 2001 óta működik. A vállalkozás tulajdonosa a kezdetektől Szalay Dániel, az idén indult oldal főszerkesztője, aki közel 25 éve dolgozik a média szakmában újságíróként.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Elsötétül több hazai tévécsatorna

A ViacomCBS tévécsatornái pontosan 8 perc 46 másodpercig sötéten tartják ma este a képernyőket, hogy így tiltakozzanak az Egyesült Államokban történt szörnyű gyilkosság miatt. A médiavállalat honlapja is sötétbe borult.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

A TV2 Csoport ajánlatot tett a szlovén Planet TV felvásárlására

Heteken belül eldőlhet, multinacionális magyar vállalat lesz-e a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Média Csoportból, vagy a másik ajánlattevő jut-e hozzá a tőkepótlásra szoruló, de országos elérésű szlovén Planet TV-hez. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója egyébként évekkel korábban igazgató volt a megvásárolni kívánt vállalatnál.

Székesfehérvári Vörösmarty Rádió

A Karas Monika vezette Médiatanács bizonytalan időre megint lekapcsoltatja Székesfehérvár Fidesz-barát rádióját, a Vörösmarty Rádiót

Pár nap múlva újra rádiója nélkül marad a fideszes vezetésű Székesfehérvár, hatósági döntés miatt lekapcsolják ugyanis a Vörösmarty Rádió adását és kezdetét veszi egy bizonytalan ideig tartó adásszünet az FM 99,2 MHz-en. A helyi rádiósok, akikkel idén ez már harmadjára történik meg, kétségbe vannak esve. A fideszes szavazatokkal létrejött Médiatanács egy kormánypárti rádiót némít el.